‘Gezocht: een ZorgPartner zoals jij’!

Ben jij geïnteresseerd in werken en leren in de ouderenzorg? Zorgpartners Midden-Holland nodigt je van harte uit voor een inspirerende Meet & Greet op woensdag 19 juni tussen 10:00 en 13:00.

Marie

Bij Zorgpartners staat het welzijn van cliënten op nummer één. Zo proost Marie (101) elke dag om 11 uur op haar overleden man Piet. Word jij de ZorgPartner die haar gelukkig maakt?

Ben jij geïnteresseerd in werken en leren in de ouderenzorg? Zorgpartners Midden-Holland nodigt je van harte uit voor een inspirerende Meet & Greet op woensdag 19 juni tussen 10:00 en 13:00.

Praktische informatie

Adres:
Ronsseweg 242, Gouda

Tijdens deze Meet & Greet krijg je de unieke kans om:

- Onze zorglocaties en verschillende zorgtypen te leren kennen.
- Informatie te krijgen over onze opleidingsmogelijkheden.
- In gesprek te gaan met onze toegewijde medewerkers.
- Al je vragen te stellen over werken bij ZorgPartners Midden-Holland.

Daarnaast bieden wij een innovatieve ervaring met Smart Glasses. Hiermee kun je een virtuele tour maken door een van onze verpleeghuizen en zien hoe wij domotica inzetten in de zorg. Hoe leuk is dat?

Meld je aan via het onderstaande formulier! Aanmelden kan tot en met 16 juni.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Fiets: 
Er is voldoende gelegenheid om je fiets neer te zetten. Wij adviseren u deze goed op slot te zetten en te plaatsen in de fietsenrekken.

Parkeren: 
Er is beperkte mogelijkheid tot betaald parkeren rondom Ronssehof. Let op: niet alle plekken zijn hiervoor beschikbaar, omdat deze deels voor vergunninghouders zijn. Aangezien er zeer frequent wordt gecontroleerd door handhavers van de gemeente adviseren wij gebruik te maken van het openbaar vervoer of op de fiets of lopend te komen

Openbaar vervoer: 
Als u met het openbaar vervoer komt, adviseren wij u de reisinformatie te raadplegen. Het station bevindt zich op loopafstand.

Aanmeldformulier

Meet en Greet